FV Kaja

Roepnaam:    Kaja
     
Ras:    Nova Scotia Duck Tolling Retriever
     
Geslacht:    Reu
     
Geboortedatum:   31 maart 2008 - 7 mei 2018
     
Kleur vacht:   Rood met wit op de borst en op de voetjes.
     
Adres van je website/weblog:   Heb ik (nog) niet.
     
Wie zijn je beste vriendjes:   Mijn kooiker'zusje' Sammy. Verder nog Frits de labrador en Toby (een kruising) die bij ons in de straat wonen.
     
Wat is je grootste hobby:   Wandelen in de bossen en (hoe kan het ook anders) zwemmen. Dat vind ik allemaal nog leuker als mijn baasjes dan ook af en toe een stok of een balletje gooien, zodat ik deze kan apporteren.
     
Waar heb je een hekel aan:   Ik ben altijd een beetje eigenwijs aan de lijn. Als mijn vrouwtje even niet goed oplet dan gebeurt het nog wel eens dat ik haar bijna omtrek. Vooral als ik een kat in de smiezen krijg, ben ik niet meer te houden (ik wil alleen maar met ze spelen, hoor...)
     
Favoriete eten:   Ik lust eigenlijk alles. Nou vooruit, sinaasappels, daar heb ik een hekel aan en dan vooral de schil. Daarbij kunnen ze ook zo lekker 'spetteren' en dat prikt en daar schrik ik dan weer van. En ik vind ze ook stinken.
     
Het meest bijzondere moment dat je met je baasjes hebt gehad:  

Dat is toch wel toen ze me kwamen ophalen om met hun mee naar huis te gaan. In de auto heb ik me geloof ik nog even 'aangesteld' maar eenmaal oog in oog met mijn beste maatje Sammy voelde ik me al heel snel thuis. Ik mocht meteen al het botje van Sammy met haar delen, maar als ik het te bont maakte dan zette ze me ook wel weer even op mijn plaats. Eigenlijk is ze nog steeds de baas...vrouwen hè!

     
Het meest gênante wat je baasjes met jou hebben meegemaakt:  

Dat was die keer dat ik tegen de laarzen van een mevrouw plaste. Maar ze roken dan ook naar de paardenstal en daar moest ik gewoon even mijn 'visitekaartje' afgeven (ha, ha). Vrouwtje kon er niet zo mee lachten, geloof ik.

     
Als je nog meer wilt vertellen dan kun je dat hier doen:   Misschien dat je het al een beetje aan mijn 'officiele' naam hebt gezien, maar ik ben dus een oom van Dowan (mama Jip is mijn halfzusje). We hebben dezelfde papa (Coda) en mijn moeder is Fleur.

 

 

Terug naar ons vriendenboek