FV Lieke

Roepnaam:    Lieke
     
Ras:    Teckel
     
Geslacht:    Teef
     
Geboortedatum:   9 januari 2007 - 22 september 2012
     
Kleur vacht:   Rood
     
Wie zijn je beste vriendjes:   Lois mijn hele grote Setter vriendin, brombeer DOC een oude Field Spaniel en alle honden vriendjes die bij mij op vakantie komen en mijn mensen Petemoe.
Ook één van mijn dikke vriendjes is een klein manneke van 1 jaar mijn baasje noemt hem Devin. Luka, een ver nichtje, ook Teckel maar zij weet nog niet zo goed dat ik toch wel haar vriendinnetje wil zijn.
     
Wat is je grootste hobby:   Veel kattekwaad uithalen, vooral door moddder rollen Water is super om in te spelen en natuurlijk houd ik ook wel van slopen; alles wat mijn baasje niet opruimt. Als Devin komt samen met hem speelgoed slopen en verstoppen.
     
Waar heb je een hekel aan:   Als ik moet luisteren op de cursus, hier vind ik echt niets aan, rondjes lopen en mooi staan. Maar na veel lieve woordjes en lekkere hapjes doe ik toch maar luisteren, want iedereen zegt dat ik toch wel een hele mooie teckel ben.
     
Favoriete eten:   Alles wat ik kan vinden eet ik op, altijd honger en ik ga dan ook als ik maar denk dat er eten komt in mijn huisje zitten want daar kan ik alles lekker opeten zonder dat die oude brombeer er aan kan komen. Verder eet ik heel graag pensstaafjes, stinken heel lekker en kinderkoekjes eten samen met Devin.
     
Het meest bijzondere moment dat je met je baasjes hebt gehad:  

Toen mijn vrouwtje mij kwam ophalen bij mijn echte moeder. Ik moet zeggen zij maar ook ik was meteen verkocht wat heb ik geboft, in een huis met een hele grote Rode vriendin die mij de eerste dagen alles leerde, waar ik moest gaan plassen ed. en slapen samen met haar op een heel dik kussen en lekker veilig tussen haar hele grote voorbenen. In een woord voor mij heel bijzonder.

FV LoisMijn Settervriendin Lois.
     
Het meest gênante wat je baasjes met jou hebben meegemaakt:   Toen mijn Petemoe een foto van mij wilde laten maken bij de fotograaf op de hondeshow in Echt, alles wat maar fout kon gaan ging fout maar ik zelf had natuurlijk nergens last van. Na heel veel geduld is de foto toch gelukt en ik moet zeggen ze is prachtig, kom maar eens kijken.
     
Als je nog meer wilt vertellen dan kun je dat hier doen:   Zoals jullie al hebben kunnen lezen is mijn baasje heel erg blij met mij en super trots. Iedere maandag avond gaan wij naar een cursus, mijn baasje noemt dit ringtraining. Zij geeft daar les maar ik vind het super, mijn petemoe is altijd aanwezig en verwent mij veel. Ook zijn er heel veel hondenvriendjes die allemaal netjes leren staan en die zich laten knuffelen door mijn baasje. Soms ben ik wel een beetje jaloers maar dan piep ik een klein beetje en er zijn altijd wel mensen die mij dan gaan knuffelen of koekjes geven. Als laatste groep komen altijd Ierse Setter mensen, dan is het pas echt feest, dan mag ik ook mee doen en natuurlijk zoals ik als Teckel ben, steel ik de show door altijd wel een leuke grap uit te halen, niet lopen, op de rug rollen of lekker een plasje te doen, wat natuurlijk niet mag. Ik kan je zeggen ze zien je altijd als je een van deze streken uithaald. Je ziet ik ben heel erg lief maar het leven met mij is nooit saai.

 

 

Terug naar ons vriendenboek