FV Kay Lo

 

Roepnaam:    Kay-Lo
     
Ras:    Nova Scotia Duck Tolling Retriever
     
Geslacht:    Reu
     
Geboortedatum:   16 juli 2008 
     
Kleur vacht:   Rood met wat wit op de borst, een paar witte teentjes en enkele witte haren op de pluim van mijn staart. 
     
Adres van je website/weblog:   www.de2tollers.nl
     
Wie zijn je beste vriendjes:   Toller vriendje Sasha is mijn beste vriend maar eigenlijk vind ik iedereen erg leuk. Ik zie Jessey de Jack Russel en Iwan de Border Collie regelmatig en daar mag ik graag mee ravotten. 
     
Wat is je grootste hobby:   Zwemmen en Apporteren zijn mijn nummer 1 hobbies. Ik zou het liefst ook de hele dag in het water zijn. Daarnaast mag ik ook graag met balletjes spelen, gaten graven in de tuin (vinden de baasjes gek genoeg niet leuk...), botjes verstoppen, als een dolle in de tuin rond rennen en ga zo maar door...
     
Waar heb je een hekel aan:   Ik heb niet echt dingen die ik haat maar ik weet wel dat ik het echt niet leuk vind dat ik soms niet mag zwemmen van de baasjes maar dat dan wel heel erg graag wil. Meestal doe ik dan net of mijn oren er voor de sier op zitten en dan ga ik lekker toch zwemmen...
     
Favoriete eten:   Ow ik ben gek op zoveel dingen, bijvoorbeeld pens staafjes, long, zelf gemaakte honden koekjes van de baas, rodi worst, rijst, yoghurt, karnemelk, kauwstaafjes en ga zo maar door.
     
Het meest bijzondere moment dat je met je baasjes hebt gehad:  

Het meest bijzondere is toch wel de dag dat de baasjes mij kwamen ophalen en ik bij hun mocht komen wonen. Ik werd helemaal in de watten gelegd en kreeg allemaal nieuwe kleedjes, speeltjes en heel erg veel knuffels van de baasjes.

     
Het meest gênante wat je baasjes met jou hebben meegemaakt:   Ik heb nog niet echt een gênant moment gehad maar ik voelde me wel erg ongemakkelijk toen de baasjes ontdekten dat ik hun laptop kabel in duizend stukjes had verbeten...(ze moesten eens weten hoeveel werk dat was...)
     
Als je nog meer wilt vertellen dan kun je dat hier doen:   Verder hou ik me bezig met het apporteren en probeer hiervoor ook mijn diploma's te halen en mag ik graag speuren.

 

 

Terug naar ons vriendenboek