FV Bodi

 

Roepnaam:    Bodi
     
Ras:    Nova Scotia Duck Tolling Retriever
     
Geslacht:    Reu
     
Geboortedatum:   18 juni 2005  -  18 augustus 2019
     
Kleur vacht:   Rood, met een paar witte aftekeningen. 
     
Wie zijn je beste vriendjes:   Ik speel heel graag met Senna en Charlie op de wei (zo noem ik de dagopvang) als onze baasjes druk aan het werk zijn. Charlie is een bruine lab en Senna een Husky. Gezellig ravotten op z'n tijd, maar ook heerlijk liggen luieren.
Met shows en doggydance kom ik Toller Caya nog wel eens tegen. Die vind ik ook erg leuk, maar vooral ook lief: ik was dan ook regelmatig haar oortjes. 
     
Wat is je grootste hobby:   Apporteren is m'n lust en m'n leven. Het liefste doe ik dat met een tennisbal, een dummy is ook erg leuk. Soms laten mijn baasjes mij ook in huis dingen aporteren: als ik iets lekkers wil dan moet ik bijv. eerst zelf het emmertje met de koekjes gaan halen en naar hun toebrengen. Ik vind het prima, ben ik lekker bezig. 
     
Waar heb je een hekel aan:   Net als de meeste honden ben ik niet zo'n fan van de dierenarts. Ik laat wel alles toe, maar voor mij mochten ze het wel overslaan. 
     
Favoriete eten:   Kaas kaas kaas!
Al krijg ik dat niet zo vaak, maar ik vind het heeeeeerlijk. 
     
Het meest bijzondere moment dat je met je baasjes hebt gehad:  

Een paar jaar geleden was mijn baasje heel erg ziek. Ze lag toen regelmatig misselijk op de bank. Ik legde dan mijn hoofd lekker bij haar, soms bracht ik zelfs mijn knuffelbeer mee, moest ik zelf wel blijven staan, maar dat had ik er wel voor over. Knuffelen vind ik zowiezo wel fijn, maar maar niet te lang, na een paar minuten wordt het weer tijd voor actie. Behalve dus toen ze ziek was, toen bleef ik heel lang bij haar. 

     
Het meest gênante wat je baasjes met jou hebben meegemaakt:   Ik gedraag me altijd heel braaf, dus wat kan er nou gênant zijn aan mij ;-)
Nou misschien toen de mevrouw op de markt van de dierenkraam vroeg of een koekje mocht en ik bijna meteen bovenop alle spulletjes stond om het koekje in ontvangst te nemen. 
     
Als je nog meer wilt vertellen dan kun je dat hier doen:   Andere beestjes vind ik ook erg leuk. De dierentuin is dan ook erg gezellig om naar toe te gaan. Vooral als de ijsbeer met een bal in het water speelt dan zou ik het liefste mee willen doen. 

 

 

Terug naar ons vriendenboek