FV Luka

 

Roepnaam:      Luka
     
Ras:    Dwerg teckel
     
Geslacht:    Teef
     
Geboortedatum:   05 mei 2005  -  27 maart 2014
     
Kleur vacht:   Black & Tan 
     
Wie zijn je beste vriendjes:   Mijn beste dieren vriend is Diego. Mensen vrienden zijn mijn baasjes, mijn stiefbaas, haar man en kinderen en suikernonk Leon. Verder heb ik niet veel vrienden. Ik kijk altijd de kat uit de boom bij nieuwe ontmoetingen zoals een echte teckel betaamt en als ik dan iemand een beetje leuk begin te vinden is de ontmoeting voorbij. 
     
Wat is je grootste hobby:   Mijn grootste hobby? Dat zijn er wel veel: “gapen” aan het raam en dan blaffen als iemand meent dat hij op mijn terrein moet komen. Postbodes wegjagen en bang maken want die lopen heel hard als ik er achteraan ga. Wandelen met mijn baasjes in het bos en dan konijntjes en eenden weg jagen. Ook “ploensj” ik heel graag in beekjes. En terrassen afstruinen op kruimels want dat is goed voor mijn grootste hobby nl. eten!
     

Waar heb je een hekel aan:

 

Natuurlijk aan die mensen die op mijn terrein komen. Wachten op mijn eten. Autorijden en mensen die erg voorzichtig lopen (ik weet dan niet wat ik er mee moet en daarom val ik ze maar aan...maar dat vindt mijn baas niet goed!)

     
Favoriete eten:   Alllllles en natuurlijk vééééél. Ik heb nog nooit iets niet opgegeten. Wat ook lekker is, is wat mijn baas me wel eens geeft, dat komt van hun tafel maar dat mag niet van mijn bazin. Grote knoken heerlijk ...varkens oren jam jam. 
     
Het meest bijzondere moment dat je met je baasjes hebt gehad:  

Iedere dag is wel iets bijzonders, wandelen het liefst met z'n drieën want dan mag ik los en dan gooien ze stokken eikels en kastanjes. Ik ren er achter aan en proef of ze eetbaar zijn maar ze zijn niet allemaal lekker, gelukkig want anders word ik veel te dik.

     
Het meest gênante wat je baasjes met jou hebben meegemaakt:   Dat zijn er ook wel meer. Mijn baas gekloot in het bos; hij wilde naar huis en riep me om de riem om te doen ik rende heel hard naar hem toe maar toen hij de riem wilde vastmaken rende ik een keer of 6 om hem heen. Hij was boos maar ik wou nog niet naar huis. Ik gil ook vaker als een mager varken als ik bang ben of van iets schrik. 
     
Als je nog meer wilt vertellen dan kun je dat hier doen:   Mijn baasjes vinden mij een leuk, lief hondje. Mijn ongeduld en drammen nemen ze voor lief. Ze hebben hier eigenlijk zelf voor gekozen want ik ben niet de eerste teckel in dit huis, ik denk dat ze wel van eigenwijze druktemakers houden. 

 

 

Terug naar ons vriendenboek