FV Diaz

 

Roepnaam:    Diaz
     
Ras:    Nova Scotia Duck Tolling Retriever
     
Geslacht:    Reu
     
Geboortedatum:   29-09-2019
     
Kleur vacht:   Rood met witte voetjes en een witte streep op mijn koppie.
     
Adres van je website/weblog:   www.tollerdiego.nl
     
Wie zijn je beste vriendjes:  

Dowan is mijn grote broer maar ik geloof niet dat we al dikke vriendjes zijn, hij heeft lang nodig om een beetje aan mij te wennen. Der Juup vond ik wel leuk maar ik weet niet of ik hem leuk blijf vinden...testeronnetjes zegt vrouwtje. Stel me over een jaar deze vraag nog maar eens.

Dezelfde vraag een jaar later: Dowan en ik verdragen elkaar, we helpen elkaar ook wel in geval van etterbakjes die komen etteren maar voor de rest is het ieder voor zich. In de loop van de tijd heb heb ik wel wat hondjes leren kennen in de buurt en er zijn er best een paar die ik wel de moeite waard vind. Eigenlijk vind ik elke hond wel interessant (volgens vrouwtje zelfs iets te interessant) maar het allerleukste zijn een paar chickies in de buurt waar ik de naam niet van ken maar die zóóóó ontzettend hot zijn...

     
Wat is je grootste hobby:  

Dowan pesten, aandacht trekken, rotzooi maken, maar mijn allergrootste hobby is eten!

Dezelfde vraag een jaar later: eten is niet meer belangrijk! Mag ik daarvoor in de plaats zeggen: f*cken, hihi.

     
Waar heb je een hekel aan:  

Tot nog toe hebben ze nog niks gevonden waar ik een hekel aan heb, ik vind alles leuk. Ik denk dat je me dit ook nog maar eens over een jaar moet vragen. O jawel...een ding...als je net lekker hebt zitten k*kken en er blijft een krentje aan je rozetje hangen.

Dezelfde vraag een jaar later: voeg hier de tuinslang maar aan toe...wat een k*tding! En mensen die op straat herrie maken als mijn familie wil slapen...oh, dan word ik boos!

     
Favoriete eten:  

Maakt niet uit...ik lust ALLES..maar voor slagroom en geitejotjetje doe ik een moord!

Dezelfde vraag een jaar later: slagroom en geitejotjetje behoren nog steeds tot mijn favorieten. Voor frietjes, kaas en paté ben ik ook bereid wat te doen maar dan heb je het wel gehad. Brokken...blèh, koekjes...blèh, fruit of groenten...jakkes!

     
Het meest bijzondere moment dat je met je baasjes hebt gehad:  

Ik ben nog niet zo heel lang bij mijn familie dus ik moet nog mooie momentjes opbouwen.

Dezelfde vraag een jaar later: ze zeggen dat ik steeds meer trekjes krijg van de heilige Diego (de aartstoller hier) en daar zijn ze, geloof ik, wel blij mee. Uiteraard let ik er goed op dat ik ook mijn eigen identiteit goed blijf waarborgen, hihi. Vooral mijn knuffelskills zijn erg favoriet.

     
Het meest gênante wat je baasjes met jou hebben meegemaakt:  

Oeps...nog niks. Hier moet ik ook maar eens aan gaan werken!

Dezelfde vraag een jaar later: Djuu...nog steeds niks. Nouja misschien dat ik me gigantisch aanstel als ik naar een andere hond wil en het van mijn baasjes niet mag. Of als ik soms begin te huilen als "zusje Staart" weg gaat.

     
Als je nog meer wilt vertellen dan kun je dat hier doen:  

Ze zeggen dat ik een hele gemakkelijke en vrolijke pupselmans ben, dat zal wel overgaan als ik een lekkere pubermans word, gniffelgniffel.

Dezelfde vraag in pubertijd: ik heb zo mijn momentjes...hihihi maar over het algemeen zijn ze wel heel blij met me. Het is alleen dat dat stomme mensen-op-eet-monster nog steeds ronddwaalt en het leven er totaal anders uitziet dan het zou moeten zijn. Ik ben bang dat het voor mij heel erg wennen gaat worden als alles weer "normaal" wordt. Mensenzusjes die niet meer de hele dag thuis zijn...vooral die blonde...hihi...die heb ik wel heel erg goed om mijn teentje gewonden.

 

 

Terug naar ons vriendenboek