27 juli 2007

Sinds een maand kan ik gelukkig weer alle vier mijn poten gebruiken, tot nu toe gaat het nog steeds goed. Vrouwtje begint langzaamaan weer wat vertrouwen te krijgen in mijn eeltkussentjes. Pffff, ik heb haar wat ellende bezorgd. Ze is inmiddels een volleerd verbandmeester. Voorpootjes, achterpootjes...geen probleem. Vrouwtje kan alles inpakken.
Volgend jaar gaat ze me weer meenemen naar Ameland, hopelijk kan ik dan inhalen wat me dit jaar allemaal aan mijn neus voorbij is gegaan. Voor de zekerheid liggen de verbandrollen in elk geval al klaar.

Vorige week, heeft vrouwtje, baas en mijn mensenzusjes zo gek gekregen om mee te gaan wandelen met een hele reeks soortgenoten van mij. Wandelen met Renzo en Senna dat doen we wel vaker maar nu waren er nog een aantal rode rakkers erbij. Giran, een pup van een week of 12...daar bemoei ik me niet mee. Imro, die durf ik wel aan, die doet niks terug en Bono...en die vond ik niet leuk. Vrouwtje vond Bono een knapperd, dat had ze niet moeten zeggen. IK ben de mooiste, vervolgens denkt die "knapperd" dat HIJ de hele tijd voorop mag lopen. Aangezien ik graag bij vrouwtje in de buurt blijf (zeker als baas erbij is), heb ik hem die eer maar gegund. Maar toen we later bij Renzo thuis nog wat gingen tafelen (althans de mensen, wij kregen weer eens niks) toen begon hij me echt op mijn wekker te werken. Eerst Renzo, die puber, hij krijgt steeds meer kapsones. Hij is me een paar keer aangevlogen maar ik heb me kranig geweerd hoor. Bono is bij Renzo aan het logeren en meent al dat hij ook baas is in Renzo's huis. Op een gegeven moment kreeg ik het behoorlijk met hem aan de stok. Bono was wel sterker als ik maar ik vertik het gewoon om me daarbij neer te leggen. Bono lag bovenop me (en hij was smerig want hij was net samen met Imro in de vijver geduikeld) en ik kon geen kant meer op. Maar opgeven, ho maar. Omdat hij mijn hele bontjas had vies gemaakt werd ik weer opnieuw pissig en even later hingen we weer in elkaars haren. Vrouwtje vond me niet erg gezellig maar ik kan er toch ook niets aan doen dat het wel lijkt alsof alle vrouwtjes loops zijn en ik me zo macho moet gedragen?
De mensen vonden het een gezellig dagje maar ik zelf denk daar toch wat anders over. Het wandelen was wel leuk hoor, het zwemmen was fantastisch maar ja, die Bono hè...

Vrouwtje van Renzo was natuurlijk weer vol in de weer met haar camera. Zie hier een aantal resultaten.

 

 

Poot, Diego☆