Na het fantastische berichtje van broer Dirk, stond er opeens ook een berichtje van mijn zusje Dice in mijn gastenboek. Wat leuk toch dat mijn website nu al 2 familieleden heeft opgeleverd. Zou het ons ooit lukken om ze allemaal bij elkaar te krijgen?

Mijn zusje Dice heeft, toen ze het ouderlijk nest verliet, een warm nestje gevonden bij haar baasjes in het Brabantste land. Ze heeft het er prima naar haar zin.

 

F TD 1 3 3 1

 

Ze houdt, net als ik, veel van water maar niet om in te zwemmen (het schijnt dat ze daar niet zo handig in is). Ze doet liever pootje baden...is natuurlijk ook leuk, maar niet zo leuk als zwemmen. Ik moet haar maar eens voordoen hoe het moet. Net als ik kan ze behoorlijk gillen als ze enthousiast wordt. Zou het haar ook al eens zijn overkomen dat er mensen kwamen aanrennen omdat ze dachten dat er een hond werd afgeslacht.......hihi dat is mij al een paar keer gebeurd.

Dice is een sportieve dame, ze is verzot op fly-ball en haar frisbee. Maar een gewoon balletje of een lekkere kluif zal ze ook niet links laten liggen.

F TD 1 3 3 2

Naast haar sportieve talenten is Dice ook een echte "dame". Onlangs zijn haar baasjes in de echt verbonden en Dice kon daar natuurlijk niet bij ontbreken. Als een ware diva en volleerd model staat ze bij haar baasjes op de bruidsfoto's.

 

F TD 1 3 3 3


Wow, wat is mijn zus een stuk!

PS. Willen jullie ook mijn zusje Sisi en broer Collin eens zien? 

Mijn lieve zusje is helaas op 25 november 2016 overleden, tot ziens bij de regenboogbrug.