Op een middag, toen vrouwtje in mijn gastenboek keek, zag ze daar een berichtje staan van ene Dirk. Collegatoller maar bovenal MIJN broer. Vrouwtje was helemaal hieperdepieper en heeft meteen een mailtje gestuurd naar het vrouwtje van Dirk.

Dirk heet officieel Golden Blackberry's Diesel, is natuurlijk net zo'n knapperd als ik en woont in het oosten van het land.F TD 1 3 1 1

 

Volgens zijn vrouwtje is hij een superlieve hond, een echte goedzak..........zit in de genen! Dirk vindt het geweldig om met een bal te spelen en hij mag graag stiekem op de bank springen om naar buiten te kijken, hij is nogal nieuwsgierig.........dat zit niet in de genen.

 

F TD 1 3 1 2

 

Vrouwtje van Dirk heeft ons ook een aantal foto's toegestuurd en we mogen ze van haar op de site erbij zetten.

 

F TD 1 3 1 3

 

Als ik nog meer te weten kom over mijn fantastische broer dan zal vrouwtje dat zeker hier nog vertellen. En als je wilt zien hoe knap onze zussen Dice en Sisi zijn dan moeten jullie maar eens snel verder kijken.

 

F TD 1 3 1 4

 

Helaas bereikte mij op 3 januari 2009 het vreselijke bericht dat Dirk er niet meer is. Hij begon steeds meer te lijden onder zijn epileptische aanvallen en op 2 januari 2009 was het moment aangekomen dat het zo echt niet meer verder kon. Hoewel zijn familie hem verschrikkelijk zou gaan missen, hebben ze met heel veel pijn in hun hart, het dappere besluit genomen om hem verder lijden te besparen en hem in te laten slapen. Ik prijs hun moed dat ze deze moedige beslissing hebben durven nemen en ik weet zeker dat Dirk zich geen betere baasjes had kunnen wensen.

Lieve, lieve, dappere Dirk, ik heb je slechts een paar maanden gekend en mijn baasjes hebben je nooit persoonlijk gekend maar toch zullen we je allemaal ontzettend missen. Rust zacht lieve broer.

Wil je nog meer broertjes en zusjes zien? Kijk dan bij Dice, Sisi en Collin