Hoi, op het moment dat jullie dit lezen bevind ik mij niet meer op deze aardkloot. Bijna 15 jaar heb ik hier rondgewandeld en in die tijd heb ik heel wat mooie herinneringen achtergelaten (soms dreigden ze me ook wel eens achter het behang plakken hoor). Om de herinneringen aan mij levend te houden blijft deze website toch in de lucht. Nu ik er niet meer ben, hoop ik dat mijn brother from another mother (en another father, maar dat rijmt niet...) en in de toekomst misschien ook nog andere harige huisvrienden mijn levenswerk voortzetten.

Mijn familie noemde mij liefkozend "het prinsje". Geen idee waarom maar het heeft er vast iets mee te maken dat ik een lekker verwende huishond was die een leventje heeft gehad als een jonge God in Frankrijk. Exact 6 jaar na mijn eigen intrede in dit huis, werd mijn prinselijk leventje ernstig verstoord door een stuiterbal die ze "mijn broertje Dowan" noemden. Zo'n jong, opgedraaid, stuiterend bolletje wol dat in mijn oren en aan mijn staart wilde hangen. Vanaf die dag moest ik niet alleen mijn huis en mijn troon delen maar ook nog mijn website.

Na mijn dood heeft mijn familie ervoor gekozen om een nieuw maatje te zoeken voor Dowan, alleen is toch ook maar zo alleen. Vanaf de regenboogbrug heb ik het lot een beetje kunnen beïnvloeden en kwam er sneller als dat ze konden hopen een nieuw vriendje op hun pad. Bijna 15 jaar nadat ik in hun leven kwam werden ze de trotse baasjes van een nieuw stuiterbolletje "Diaz".

A koffieOnze baasjes doen vaak leuke (soms ook iets minder leuke) dingen met ons hondenmannen en daar willen we jullie hier iets over vertellen. Ga er maar eens lekker voor zitten, neem een kopje koffie erbij en geniet van onze verhalen. Als je her en der klikt in het menuutje, kom je van alles over ons te weten. Als je al vaker hier bent geweest, kun je misschien even kijken bij laatste nieuws dan kun je meteen zien wat er is veranderd sinds je laatste bezoek.


Veel leesplezier!

Diego☆

PS. Ons vrouwtje is gek op berichtjes in het gastenboek. Als je haar een plezier wilt doen, mag je hier een berichtje achterlaten...doen joh, vindt ze leuk!!!